En resa som började redan 2017

Det var kanske speciellt när covid slog till som också vårt samhälle ändrade på sig rejält. Vi finner nu ett otroligt behov av att vara utomhus, mycket kanske på grund av att detta var det enda som gick bra och var relativt riskfritt under pandemin. Men det var som sagt 2017 som Friluftsfabriken.se tog fart där en fin dag i Svenljunga. Med basen i Jägarliv så insåg man att det finns en hel del människor runt om i detta avlånga land som inte förknippar friluftskläder och utrustningen man har där till jakt. Man såg därför på Jägarliv ett stort behov av att skapa en sida där man kan erbjuda funktionella kläder men som helt enkelt inte bara har ett syfte för jakt. Här handlar det snarare om att införskaffa sig plagg som är funktionella, bekväma och snygga när man spenderar tid ute i naturen – oavsett aktivitet.

Stort sortiment och snabba leveranser

Ja men det är lite så jag ganska krasst ser på Friluftsfabriken.se. Det är en hemsida som jag verkligen kan lita på och jag ser fram emot varje beställning som jag lägger där. På senare år har man blivit ett självklart val för personer som uppskattar ett friluftsliv men som helt enkelt inte är ute efter kläder som ser ut som jaktkläder. Tack vare att det köps in varor till olika butiker vid samma tillfälle så gör det att Friluftsfabriken kan hålla riktigt förmånliga priser och framför allt ett brett sortiment. Dessutom har själva logistikflödet blivit utvecklat och därmed snabbare och bättre genom åren vilket gör att man ofta har sina varor inom bar 1-3 arbetsdagar. Nu vet jag att du inte kommer kunna låta bli att gå in och kanske lägga en beställning, det kommer garanterat i alla fall inte jag!