Träningsjackor för herr

Så många snygga träningsjackor för herr det finns nu i höst! Jag har varit med min sambo i Göteborg och kollat på kläder, givetvis har jag kikat på en del till mig själv också. Med facit i hand och i ärlighetens namn så har jag kanske tittat lite mer på kläder till mig än till honom. Men jag har funnits där för honom om han har undrat något eller velat ha smakråd, så vi var där mest för hans skull. Det är bara det att om jag åker till Göteborg så vill jag inte ha åkt hela vägen dit bara för att titta på träningsjackor i herrstorlek. Det hade inte ni heller gjort om ni hade haft 10 mil till Göteborg. Men väl där så hittar man faktiskt oftast det man söker, i detta fall snygga träningsjackor för herr.

Träningsjackor i Göteborg

Utbudet av snygga träningsjackor för herr i Göteborg är bra mycket större där än hemma i Kinna. Kinna har nästan inga butiker kvar längre och det är precis kass att försöka hitta något mer än bra skor om du bor i Kinna. Som tur är ligger Visko där, som är en skobutik med mängder av bra och välkända märken, och ofta till ett bättre och reducerat pris. Men hur som helst så tyckte jag att träningsjackorna till herr i Göteborg var både många och väldigt snygga den här säsongen. Det är mer än vad jag sade förra året, så nu får han lov att shoppa loss i år.

Stort utbud i Göteborg

Eftersom vi bor ganska när Göteborg så är det väldigt fördelaktigt att ta en resa dit när det är något särskilt som jag och min man letar efter. Utbudet är som sagt otroligt mycket större än i Kinna och Borås, som vi annars brukar åka till. Nu fick vi tag på flera träningsjackor för herr till min sambo så han klarar sig ett par år till.