Att glida runt på en snygg citybike med solen värmandes mot huden

Nu när våren äntligen är här och all snö har smält bort från gatorna vill man ju inget hellre än att vara ute i solen och njuta. Jag känner likadant vartenda år och jag har alltid en tanke om att införskaffa mig en härlig eldriven citybike att kunna ha under det lite varmare halvåret som väntar. Tänk vad ljuvligt att starta dagen med frisk luft, eller ge sig ut på picknik och ta cykeln till badplatsen i sommar. Fördelen med en elcykel är ju att man faktiskt kan använda den till och från jobbet dessutom eftersom man slipper bli helt genomsvettig av allt trampande.

Elcyklar som är något utöver det vanliga

Jag har faktiskt spanat in dessa citybikes: https://wafabike.se/produkt-kategori/citybike/. De är verkligen något utöver det vanliga tycker jag och jag gillar verkligen att batteriet inte kräver mer el än motsvarande en krona för att ladda det. Det är ju hög tid att vi börjar tänka mer på och prioritera vår miljö. Med en sådan elcykel gör jag ju faktiskt både min egen hälsa och miljön en tjänst. Tänk så många gånger man kan låta bilen stå och istället ta cykeln, speciellt när man skall ner och röra sig i centrum där det vanligtvis är väldigt kaotiskt på vägarna.

Längtar efter att kunna glida runt på min snygga elcykel

Jag känner verkligen att i år är året jag tar tag i detta med att köpa en eldriven citybike. Jag har tänkt tanken alldeles för länge nu att det bara måste bli av. Åh vad jag längtar efter att glida runt på min snygga elcykel, med solen som värmer mot huden. Nu får sommaren mer än gärna komma känner jag och jag har en stark känsla av att det är många andra där ute som känner samma som jag.