Jaktkläder hos P4H.se

Snart börjar ju älgjakten här nere hos oss. Eftersom mitt gamla jaktställ inte håller minsta regndroppe borta trots impregnering så tänkte jag införskaffa ett nytt. Jag fastnade för jaktkläder hos P4H.se. De har ett stort sortiment av lite modernare jaktkläder.

Mitt gamla ställ är av någon bomullsblandning och var ganska stelt de första fem åren. På senare tid har det blivit mjukt och skönt men tyvärr inte funktionsdugligt längre.

Alla jaktkläder hos P4H.se är i sköna material med mycket stretch och är därför följsamma på ett helt annat sätt.

Mitt nya jaktställ

Mitt nya jaktställ heter Hunters Elite och jag har valt ett kamouflagemönstrat ställ i svart och grått. Detaljer som dragkedjor och annat går i orange för att man ska synas lite bättre.

Både jacka och byxor är helt vattentäta och har tejpade sömmar. Plaggen andas och har extra ventilation under armarna.

För mig är det viktigt att mina jaktkläder har gott om fickor och det har både denna jacka och byxa.

När jag fick stället för ett par veckor sedan ville jag givetvis testa det direkt. Och nu har jag hunnit använda det flera gånger under helgernas skogsvandringar. Jag har ju inte testat det just för jakt, men jag har varit ute i regn och blåst och kan intyga att setet verkligen är vattentätt.

Andra jaktkläder hos P4H.se

Jag har ju bara pratat om just mitt jaktställ, men P4H har flera andra också. Dels i olika klamouflagemönster, men även enfärgade om du skulle föredra det.

Du kan också kombinera mer fritt, med enfärgade byxor och kamouflagemönstrad jacka eller tvärtom. Men då blir det givetvis lite dyrare. När du köper byxa och jacka ihop får du en rejäl rabatt. Du behöver inte köpa samma storlek på båda plaggen, men det måste vara samma mönster och modell.

Efter att ha testat kan jag varmt rekommendera jaktkläder från P4H.se